V-land

Produkter i världens bästa land

Viktigt med bra trappstädning

En välstädad trappuppgång ger det det bästa intrycket till besökare. Sedan är det som så att det är ett måste att stgäda trappuppgångar och trappor för att motverka slitage. Det gör att de håller längre. Det ska vara inbjudande att stiga in i en trappuppgång, oavsett i vilken fastighet den finns i. Äger du en fastighet så ansvarar du för att det ska göras en bra städning av trapporna. Det finns ett bra företag på https://smarttrappstadning.se/. De har lagt fokus på enbart trappstädning. Det gör att de har stor erfarenhet av just denna sortens städning. De städar en mängd olika trapphus i fastigheter för företag och för bostadsrättsföreningar.

Vad ingår i en trappstädning?

Om du väljer att anlita detta företag för att göra er trappstädning Stockholm så får ni en professionell trappstädning som görs med hög kvalité. Det av utbildad personal med arbetsledare.En checklista följs och prickas av. Du kan teckna ett avtal med dem om hur ofta de ska komma och städa dina fastigheter. 

Utöver trappstädning så har detta företag även entrémattor som du kan hyra. Det finns med och utan logo. Det passar perfekt om du har trappor och trapphus i en kontorsbyggnad, men passar även bra i andra sorters trapphus. 

Det vanligaste är att få städat en gång per vecka, men du kan välja att få mer eller mindre. Trapphus kan även ha flera våningar och även tvättstuga och källarutrymmen som behöver städas. Kanske du vill ha detta städat oftare. 

 

 

12 Nov 2019