V-land

Produkter i världens bästa land

Bra saker att tänka på när det ska köpas in skolmöbler

När du är ansvarig för att möblera en skola har du inte råd att göra några kritiska fel. De felaktiga möblerna kan göra skolan svårare för både elever och lärare, beroende på vad som är fel på dem. När du börjar köpa skolmöbler, undvik att göra misstag genom att först undersöka hur du väljer de bästa möblerna för din skola. Cadiform är en bra plats att köpa olika sorters skolmöber på!

Tänk på komforten för eleverna

För det första, om du vill börja skolans inredning på rätt sätt så måste du fundera över hur bekväm varje möbel är innan du köper den. Studentkomfort är en prioriterad fråga – du skulle inte vilja tillbringa åtta eller fler timmar i en obekväm sits, så sätt inte eleverna i obekväma sittplatser.

Hitta möbler som alla skulle uppskatta att sitta i, oavsett kroppstyp eller längd. Att leta efter skolbänkar och stolar som inte sitter fast är en bra början, speciellt om de ingår i ett set. Att lägga till en mängd olika sittplatser i ett klassrum kan se till att varje elev har en bekväm plats att sitta och lära sig.

Kvalitet och värde

Erbjuder dina skolmöbler den bästa kombinationen av kvalitet och värde?

Växande barn och tonåringar är hårda mot möbler (och golv, väggar, skåp och mer!). I allmänhet bör klassrumsmöbler hålla 15 till 20 år. En fallgrop för skolor kan vara att låta priset vara det som bestämmer och behovet av att sträcka ut varje krona så långt som möjligt, driva möbleringsbeslut. Ta hänsyn till en blandning av viktiga kriterier, inklusive kvalitet och hållbarhet.

Välj dessutom en möbeltillverkare som enbart ägnar sig åt att tillverka utbildningsmöbler. Välgjorda, genomtänkt designade delar kommer att minska reparations- och utbyteskostnaderna, vilket sparar skolor pengar i det långa loppet. 

18 Jan 2023