V-land

Produkter i världens bästa land

Kul med vattenlek

Lek med vatten på olika sätt är något som roat barn i alla tider. Numera är det enklare än någonsin att ägna sig åt vattenlek. Dels finns det kul vattenleksaker att köpa hem och ha i trädgården, dels finns det de företag som satsar på så kallade vattenlekparker. Dessa kan se ut på olika sätt och ha olika saker. En del går all in och har vattenrutschkanor med mera, andra har olika leksaker som är med vatten.

Kul vattenanläggning

Via Cado Aqua kan kommuner och andra hitta det de behöver för att skapa en vattenanläggning. Det med olika vattenleksaker som sprayar ut vatten, sprutar ut vatten, med mera. Denna typ av anläggning är ett roligt, innovativt sätt att få ut det mesta av ett oanvänt utrymme. Med samma lockelse som vilken vattenpark som helst kan dessa byggas, till en bra mycket lägre kostnad.

Hos Cado Aqua finns det splash pads, spraypoints med mera att satsa på för denna typ av vattenlek. 

Leka med vatten

Att få leka med vatten på detta sättet är inte fel. Är du ett företag, styr över vissa saker i en kommun eller så och vill veta mer om detta då ska du kolla in Cado Aquas egen hemsida. Där kan du läsa mer om de produkter som finns så väl som hur det går till att anlägga en bra vattenlekplats eller en naturlekplats som även det är något som de har. 

16 May 2023