V-land

Produkter i världens bästa land

Bra budfirma med många smarta lösningar

Ett bra företag vi vill lyfta fram idag, det är Budakuten - expressbud i Malmö. Denna budfirma är smart att anlita om det är så att du har mycket paket att skicka. Det finns flera bra tjänster hos dem och du kan använda dem för att transportera paket, skicka snabba bud samt att de även kan ställa upp med lagerutrymmen.

Budakuten transporterar alla typer av paket, från det minsta lilla paketet till 18 pall eller upp till 8000 kilo. Är det ett måste att det ska komma fram snabbt, så har de även expressbud. Sedan har de även så kallad ekonomitransport.

Budakuten transporterar  lokalt i Malmö, de har slingor i Skåne och till Köpenhamn, men de har även längre direkttransporter både inom Norden och söderöver.

Satsa på en ekonomislinga

Budakuten har något som kallas för ekonomislinga. Det gör att du kan fåå en effektiv transport till ett mycket lågt pris. Varje morgon så avgår det ett visst antal bilar ut till flera orter runt om i Skåne. Du kan lämna in dina paket, senast klockan 10, så kommer din kund att få det senast klockan 16, samma dag.

Slingan i sig, den täcker i stort sett alla Skånes företag (95%). Du kan skicka iväg små paket, hela pallar eller vad du vill. Det mellanlandar dessutom aldrig på en terminal. 

Så oavsett om du behöver snabbt expressbud samma dag eller om du har behov av transport av stora pallar, så kan du vända dig till Budakuten.

21 Oct 2022