V-land

Produkter i världens bästa land

Vidga vyerna

Världens bästa land säger vi gärna att Sverige är. De flesta människor tycker att deras respektive länder är världens bästa, det ligger i vår natur att älska det vi förstår. Med det sagt så är det väldigt nyttigt för alla människor att vidga sina vyer; besöka andra länder med annorlunda kulturer och levnadssätt. Inte bara är det berikande, det är också väldigt roligt, nya upplevelser är som godis för själen.

Resor som öppnar sinnena

Riktigt intressanta resor stannar hos en för resten av livet. Medan charterresor till Mallorca och Kanarieöarna gärna smälter in i varandra och blir svåra att särskilja efter några år så finns det ingen som förväxlar sina upplevelser i länder som Peru eller Bolivia med upplevelser i Kina eller Ryssland. Det är när man utmanar sin egen bekvämlighet som ens förståelse för livet på den här planeten verkligen utvecklas.

Upplev Sydamerika

Sydamerika är en mytomspunnen kontinent med spännande och många gåner våldsam historia. I de flesta länder i Sydamerika talar man spanska och i undantagsländerna, som Brasilien, är portugisiska huvudspråk. Innan kontinenten ivaderades av portugiser och spanjorer levde och frodades olika indiankulturer här och arvet efter dessa är påtagligt.

Inca Tours är en svensk resebyrå specialiserad på just Sydamerika, man har organiserat resor till Sydamerika i mer än 30 år. En rundresa i länder som Bolivia, Ecuador, Brasilien, Chile och Peru blir en upplevelse och ett minne för livet. Man får se och uppleva saker man inte ens kan drömma om och omånga gånger får man nya vänskaper som kan vara livet ut.

27 Jun 2016