V-land

Produkter i världens bästa land

TEMPUR och Nasa?

De flesta vet vad TEMPUR är för något men få vet hur det speciella materialet uppfanns och vad som var främsta tanken med det. Det började med att NASA utvecklade materialet för deras astronauter på 70-talet som hade problem med G-kraften vid uppskjutning. De behövde ett material som gav både stöd och dämpning och fann då ett viskoelastiskt material. Detta material blev sedermera TEMPUR och släpptes till allmänheten på 80-talet. TEMPUR är nu det enda tillverkaren i världen av madrasser och kuddar som får ha den åtråvärda märkningen som fås från NASA.

Varför är TEMPUR så bra för dig med smärta?

Med det speciella och unika materialet så stödjer det upp din kropp och avlastar där det behövs. Det gör att din naturliga kroppsform behålls och du kan sova på ett bättre sätt och vila din kropp och ge den viktiga återhämtningen som den behöver.

TEMPUR Bäddmadrass, för dig med besvär i rygg, nacke och höfter

Väldigt många personer lider av smärta eller sömnsvårigheter. Med en TEMPUR bäddmadrass så får din kropp en mer ergonomisk ställning och ger din kropp återhämtning. Det gör att du kan få mindre besvär med rygg, nacke och höfter.

Vi på Reuma Shop har många kunder med reumatiska besvär som använder sig av TEMPUR och dess många olika produkter som kan hjälpa dig vid mer tillfällen än vad de flesta tror. Det är inte bara sovrummet som du kan njuta av dessa produkter utan även i bilen, på cykeln och varför inte på jobbet.

18 Feb 2016