V-land

Produkter i världens bästa land

Ta hand om din hud

När man tänker på produkter från världens bästa land så är det ofta så att man direkt börjar fundera på möbler som man skruvar ihop själv, flygplan eller bilar men det finns gott om andra produkter för olika användningsområden. En sak som många behöver, men kanske inte tänker på särskilt ofta, är hudvårdsprodukter av olika slag. Men vad ska man använda? Det beror lite på vad man är ute efter men en sak som är riktigt bra är mandelolja. 

En naturprodukt

Mandelolja, som du kan läsa mer om på https://www.skonhetsguiden.se/ är en ren naturprodukt som tillverkas av sötmandel. Den har många fina egenskaper och kan användas både på huden och i håret. Några av de fördelar mandeloljan ger är:

Den finns att köpa både hos de allra flesta butiker som säljer hälsokost och skönhetsmedel som är klimatsmarta och även på apoteket. Eftersom mandeloljan är så allsidig så behöver du inte komplettera med särskilt många andra preparat utan kan vara nöjd med en produkt för många ändamål. 

Även för invärtes bruk

Om du ämnar äta mandelolja så ska du se till att du inte köper en som är menad att använda på huden eller i håret. Köp en som är avsedd att ätas! Den kan hjälpa till att mildra förstoppning och är laxerande. I huvudsak är det dock en produkt som är mest lämpad för hudvård för både barn och vuxna. 

22 Mar 2018