V-land

Produkter i världens bästa land

Sov skönt varje natt

När det gäller sängar så har WeGot ett stort sortiment i flera prisklasser och i flera storlekar. Kika in wegot.se och hitta en favorit! En säng är ett av de viktigaste köpen vi gör, och har man inte en säng som är bekväm så riskerar man att sova dåligt. Det är värt att lägga ner pengar och tid på att hitta rätt säng för dig. Vi tillbringar en hel tredjedel av våra liv i sängen, och då är det bra om man har en skön säng! Hos WeGot kan Du välja mellan mjuk, medium och fast. Om du får hem den, och känner att det inte var riktigt rätt, så kan de byta ut din mellanmadrass till en som är mjukare eller hårdare om du kontaktar dem inom 30 dagar efter ditt köp.

Stort utbud av möbler och inredning

Hos WeGot hittar du inte bara sängar och bäddmadrasser, utan även andra möbler, samt även inredning som du kan köpa till ditt sovrum så som:

Sedan finner du soffor, matbord, stolar och mycket mer, så passa på att köpa allt på en och samma gång, då WeGot har ett frakttak.

Hur du väljer rätt säng

Om du läser på Testfakta så kan du få tips på hur du ska välja rätt säng. Det är faktiskt så att var tredje svensk sover dåligt och att byta till en bra säng kan hjälpa till lite. Ett av tipsen är att prata med kunnig personal på möbelaffären och ett annat är att testa så många olika sängar som möjligt. Viktigt är att testa sängen utan bäddmadrassen för att verkligen känna hur den känns. Passa även på att köpa en eller flera nya kuddar när du investerar i en ny säng.

3 Jun 2015