V-land

Produkter i världens bästa land

Skapa ett personligt kontor

Kontor kan ofta vara mycket opersonliga och rent ut sagt tråkiga. De är stela och de har bara haft fokus på höj och sänkbara skrivbord och bra kontorsstolar. Det är ju bra att ha bord som man kan ändra höjden på, men det är även viktigt att trivas på sin arbetsplats.

Att skapa en trivselfaktor på kontoret främjar både produktiviteten och kreativiteten. Det är inte så svårt att skapa ett kontor där du kan trivas, som har mer än bara kontorsstolar och skrivbord. Bra tips är att själv addera små saker som gör skillnad.  En bra sak för höja trivseln är växter. Växter ger lugnande effekt och då vi spenderar mycket tid inne, så är det inte fel att ta in lite natur inomhus. Ett annat sätt är att ta in textilier i form av snyggt tyg på avskärmaren på ditt skrivbord till exempel.

Bra möbler är även det att föredra

Man ska inte heller underskatta vikten av att ha bra kontorsmöbler, som är både bekväma och snygga att se på. Det är bra om de kan ha båda dessa delar. Om det bara går att välja ett alternativ är bekvämligheten och ergonomin det viktigaste. Så att du klarar av ditt arbete utan att få förslitningsskador eller annat. Ergonomi och funktion är det viktigaste för dessa typer av kontorsmöbler, men på andra gemensamma ytor kan ni satsa på färgglada soffor och andra möbler. Ett förslag är att göra det i det gemensamma fikarummet. 

6 Mar 2020