V-land

Produkter i världens bästa land

Rök smart - rök e-cigg!

Det är smart att röka en bättre cigarett än en vanlig, traditionell cigarett. Varför inte byta ut den vanliga mot en smart e-cigarett från eqcigs.se? Fördelarna är många. De bästa är hälsoeffekterna. Du får i dig färre gifter med en e-cigg. I en vanlig cigarett får du i dig ungefär 3000 olika gifter. Ja, det är sant, bland annat får du i dig, förutom nikotin, tjära, arsenik, kadmium, krom, formaldehyd, polonium (ett dödligt, radioaktivt grundämne), kolmonoxid, nickel, bly och nitrosaminer (cancerogena kemikalier). I en e-cigarett får du i dig, förutom nikotin, glycerin (finns i hudlotion) och ofarlig vattenånga. Så vad väntar du på?

Så gör du:

Gå in på www.eqcigs.se. Välj där mellan olika e-ciggar. Är det första gången du provar en e-cigg, kan du beställa hem ett startkit. Då får du en e-cigarett, en laddningssladd och en behållare med e-juice. Med den får du 1500 bloss. Om du jämför med vanliga cigaretter behöver du köpa sju paket med 20 cigaretter i varje för att komma till cirka 1500 bloss.

Det blir billigare med e-cigg

Sju cigarettpaket kostar mellan 420-560 kronor. Ett startkit kostar mellan 300-400, när e-juicen är slut köper du en ny för mellan 40-60 kronor. Skulle du köpa vanliga cigaretter skulle du behöva köpa sju paket på nytt som kostar mellan 420-560 kronor. Ja, du ser själv vilken skillnaden är. Förutom att en e-cigg är mer miljövänlig än 150 fimpar, är den även billigare. Så in och finn, våga prova och bli rikare, få en bättre hälsa och bli mer miljövänlig!

26 Oct 2017