V-land

Produkter i världens bästa land

Lyxa till maten

Produkter som är mycket trevlig att tala om, det är ätbara sådana! Idag har turen kommit till fisk och skaldjur. Vi vill gärna lyfta fram ett företag som säljer detta online. De heter Sydfisk. Hos dem kan du till exempel köpa löjrom, klicka här. Med löjrom kan du göra löjromstoast eller råraka med löjrom. Det är även supergott att lägga en klick löjrom på ett salt chips och äta! Gärna tillsammans med ett glas bubbel! Sen finns det även en massa andra bra recept att använda dig av. 

Njut av hummer

Något annat som Sydfisk har, det är hummer. Många förknippar detta skaldjur med lyx och nyårsmiddag. Men det går göra så mycket av denna! Du kan göra en supergod soppa, eller en lyxigare sallad. Vi äter alldeles för lite hummer i Sverige anser jag! I USA finns det ju flera restauranger med detta goda skaldjur i olika former. 

Köp fisk online

Sydfisk är bra på det sättet, att du klickar i på nätet vad det är du vill köpa. Sedan så levererar de det raka vägen hem till din dörr. Det i en obruten kylkedja, så att fisken och skaldjuren håller sig. 

Det gör att du kan köpa fisk när du vill, sedan njuta av det på det sätt du vill. Hos dem finns det en hel del gott att välja på inom fisk och skaldjur, samt även goda tillbehör som såser, röror och annat!

8 Sep 2021