V-land

Produkter i världens bästa land

Låt ditt bröllop bli en dag att minnas

Är det möjligen så att ni går i bröllopstankar? Ni vill gifta er och har precis börjat planera kanske. Låt oss få föreslå att ni håller er bröllop i Skåne, på Flädie mat och vingård. 

Många tror att det är ett måste att gifta sig i en kyrka och håller stenhårt på den traditionen, men det är inte ett måste. Ett bröllop kan ske var ni än vill, så länge ni har en vigselförättare med er. Det gör att man kan gifta sig på stranden, i skogen, i trädgården, eller på en gård, som Flädie. Denna mat och vingård har många olika miljöer att välja mellan. Det finns flera olika trädgårdar, så väl som vackra salar inomhus.

Ställ till med bröllopsfest

Ni kan välja att gifta er direkt på Flädie, eller i en kyrka i närheten och sedan ha er bröllopsfest på Flädie. Det finns två festsalar hos dem att välja mellan och de har dessutom en lång erfarenhet av att arrangera bröllop. 

Gör er dag unik

Er bröllopsdag, är just eran, ni kan därmed planera den precis så som ni vill ha den. Det finns i stort sett inga måsten när det kommer till att gifta sig. Ni kan göra det ni vill att denna dagen ska bli. Bjud alla släkt och vänner, eller gift er ensamma. Satsa på just det som ni vill för ert bröllop. Om ni vill ha en liten vägledning över att planera ett bröllop, så kan ni kika här på Bröllopsguiden, för tips och råd. 

 

12 Mar 2018