V-land

Produkter i världens bästa land

Hur planerar man sitt bröllop?

Ett bröllop, det är en dag fylld med kärlek. Det är ju även en dag där man vill att allt ska fungera. Då är det bra att ha planerat på ett bra sätt innan. Många experter säger det att man bör börja minst 12 månader innan själva dagen är här. Det är bra att sätta sig tillsammans och bestämma er för hur ni vill att ert bröllop ska vara. Skriv ner på varsitt håll, jämför sedan. En av er kanske vill ha ett sort sagobröllop, den andra vill ha ett mer stillsamt och intimt. Då är det bra att kunna kompromissa. Ett härligt ställe att ha bröllopet på, är på en vingård i Skåne. Läs mer om den här på www.bröllopskåne.se. Det är bra att även sätta ett datum som passar bra. Fundera på när på året ni vill ha bröllop. Det finns ju fyra årstider att välja på-. 

Avsätt tid till planering

Som sagt, det gäller att ha gott om tid för planeringen av bröllopet. Det är rätt så bra att ha minst ett år. I alla fall om ni ska planera och göra allt själva. Det går så klart även att ta in en bröllopskoordinator. Då kan det gå lite snabbare!

När ni satt datum samt talat om hur ni vill att det ska vara, bestäm då en budget. Räkna ut hur mycket ni redan sparat och hur mycket till ni kan sätta undan varje månad. Oftast så skrider man över den satta budgeten med 10 %, så ha det i åtanke. Starta ett separat sparkonto för bröllopet så att ni inte tar av andra besparingarna.

11 Apr 2019