V-land

Produkter i världens bästa land

Härliga vinterresor

Idag vill vi inte direkt skriva om produkter utan mer om upplevelser. På vintern är det perfekt tillfälle att åka iväg för att åka skidor, eller för att testa på att åka snowboard. Här i Sverige har vi många bra skidorter att reda till och vi måste därmed inte bege oss utomlands om vi inte vill. Dock är det så att vill man åka skidor när det inte är snö på våra skidorter i Sverige så är det mer mot Alperna man kanske ska bege sig. Men nog om det. Vi vill prata om Sverige och våra fantastiska skidorter vi har här! Ett av alla dessa ställen är Branäs. Branäs ligger i Värmland och erbjuder riktigt bra möjligheter till skidåkning. Det finns även andra roliga aktiviteter här att roa sig med, så som hundspannsåkning eller att köra skoter.

Läsa mer om olika skidorter

Om du vill läsa mer om Branäs eller andra skidorter i och utanför Sverige så rekommenderar vi freeride.se. Detta är en bra sida som handlar om allt som har med skidåkning att göra. Det är inte heller fel att börja fundera på att boka vinterns resa redan nu. Det har en förmåga att bli fullbokat ju närmare vintern vi kommer och då framför allt på alla lov!

Köp egen utrustning

På freeride.se finns det även en köp och sälj sektion. Där kan du hitta skidutrustning att köpa. Det är inte fel att ha egna skidor så väl som pjäxor och även skidkläder.

31 May 2016