V-land

Produkter i världens bästa land

Flyttjänster

Själv minns jag hur min familj flyttade runt när jag var liten. Vi bytte hem fler gånger under min uppväxt och på den tiden använde man inte flyttfirmor i alls samma utsträckning som man gör idag. Man samlade hela familjen samt så många vänner man kunde få fram och i vårt fall så fick min farbror i de flesta fall ställa upp som transportör med sin lastbil (han jobbade på posten). Alla fick vi hjälpas åt att bära och kånka - det var mycket jobb och en hel del logistik som skulle till.

Professionell flytthjälp är guld värd!

I vuxen ålder har jag bara flyttat helt utan professionell flytthjälp en enda gång, det var första och sista gången. Det är så mycket med en flytt som ska klaffa ändå att just bärande och transport faktiskt hellre lämnas åt en flyttfirma. Personligen har jag låtit mina flyttfirmor få sköta flyttstädningen och en del av packningen också de senaste gångerna jag bytt hem. Det är oerhört väl investerade slantar!

Sist jag flyttade så gick lasset från Lund till Malmö och jag använde mig av en flyttfirma Malmö som hittills helt klart varit det mest prisvärda alternativet bland de flyttfirmor jag anlitat genom åren. Varje flytt är jobbig, men ju mer man flyttar, desto bättre rutin får man på processen och vi varje flytt gör man en rejäl utgallring av alla sina ägodelar. Det är alltid skönt!

Nu bor jag fint i en lägenhet i centrala Malmö. Hoppas på att kunna stanna här i många år. Hur som helst, mitt råd till dig som är i flyttagen är att anlita en kompetent flyttfirma - det är värt varje krona!

27 Jan 2022