V-land

Produkter i världens bästa land

Ett bra företag som även sysslar med välgörenhet

Vi gillar ju att lyfta fram olika företag och deras produkter. Idag vill vi prata om ett företag som tar fram produkter för er som tränar. De heter Fitline. Det som är så bra med detta företag är att de har produkter som passar de allra flesta. Det är dels för dem som tränar hårt, och på elitnivå, men även för er som är mer eller mindre vardagsmotionärer. Det som de har är bland annat olika typer av kosttillskott. Dessa är till för att öka prestationen men även för att boosta immunförsvar och annat. Dessutom har Fitline en egen skönhetsserie med skönhetsprodukter.

Satsar på välgörenhet

Vi gillar när företag satsar på välgörenhet och det gör Fitline, så givetvis vill vi även lyfta fram det. Deras välgörenhet går ut på att det du köper av dem, en del av det går till just välgörande ändamål. Så köper du produkter från Fitline så bidrar du till detta du med. Det de valt att satsa på när det kommer till välgörenhet, är World Vision. World Vision är en välgörenhetsorganisation som tillsammans med PM International och Fitline arbetar med utsatta barn runt om i världen.

Satsa på dig själv

Du som vill satsa på dig själv, ska givetvis testa produkter från Fitline, för dels kommer du må bättre samt att du även blir en del av deras välgörenhetsarbete. Om du vill veta mer om vad de har för produkter eller mer om deras välgörenhet, så besök Fitlines hemsida.

19 Mar 2018