V-land

Produkter i världens bästa land

Du behöver inte städa själv, om du inte vill

Vi brukar ofta berätta om olika produkter här men något som också är värdefullt för många är att kunna beställa tjänster. En av de tjänster som finns tillgängliga är flyttstädning och för det stora flertalet som flyttar så är det skönt att veta om att man kan slippa den biten. Man kan vända sig till företag som https://www.flyttstädsundsvall.nu och få den hjälp man behöver. Det blir rent från golv till tak och de tar även fönster, ugnar, kylskåp och rensar i golvbrunnar och ser till att filter under vasken är rena. Du kan då fokusera på din flytt istället och börja packa upp i ditt nya hem utan att behöva tänka på flyttstädningen överhuvud taget. 

Vad kostar en flyttstädning?

Anledningen till att så många väljer att städa själva är att de tror att det är dyrt. Det är det inte! Från 31 kronor per kvadratmeter är kostnaden och det är inte någon stor peng. Priserna kan naturligtvis skilja sig åt beroende på hur hårt nedsmutsad lägenheten är. Men kontaktar du en städfirma som https://www.flyttstädlinköping.com så kan de redan i telefon ge en hyfsat korrekt prisbild bara genom att prata med dig. Är du väldigt osäker kan du be dem komma och titta innan de ger ett slutligt pris. 

Många firmor som utför flyttstädningar kan också hjälpa till med själva flytten. Det är då extra förmånligt att boka en paketlösning där du får hjälp med packning, bärande av lådor och sedan städning. Värt att kolla upp! 

16 May 2018