V-land

Produkter i världens bästa land

Drömresan till Sydamerika

Få kontineneter bjuder på så mycket mystik, kultur, historia och äventyr som Sydamerika gör. Det är många som lockas till denna del av världen, men som drar sig för att resa på eget bevåg. Då är en resa i Inca Tours regi den perfekta lösningen eftersom man då får ut så mycket som möjligt av sin resa utan att själv behöva dra i alla trådar. En fin överblick över Sydamerikas resmål och platser får du i Expressens artikel om Sydamerika.

Rundresa i Sydamerika

Inca Tours har arrangerat rundresor till Sydamerika i tre decennier. Man anorndnar inte bara rundresor utan paketresor och tilläggsresor också, allt för att erbjuda resenärerna de kompletta upplevelserna. Alla som arbetar på Inca Tours har själva upplevt de platser som erbjuds i de olika paketen. Vill man erbjuda det bästa måste man ju först upptäcka det bästa. Läs mer om Inca Tours olika rundresor i Sydamerika här.

Om Inca Tours

Inca Tours har arrangerat spännande resor till Sydamerika sedan 1984. Alla resor skräddarsys för att passa resenärernas unika önskemål. Man kan resa med Inca Tours på egen hand eller i grupp och erfarenheten och flexibiliteten från Inca Tours sida lämnar ingen resenär otillfredsställd. Man fokuserar på hållbart resande och erbjuder bara noga utvalda lodger för boende.

Diskutera Sydamerika med likasinnade

Reseguiden är en fantastisk källa för den som vill diskutera sin Sydamerikaresa med likasinnade, eller med människor som varit på de platser man är intresserad av att besöka. Saker man ofta diskuterar innan man reser till Sydamerika är:

3 Aug 2015