V-land

Produkter i världens bästa land

Dags ta tag i träningen efter nyår?

Nu när julen är över och snart även hela året, så kanske du funderar på att du ska börja träna i januari, samt äta bättre? Det är rätt många som tar tag i sina "nya liv" efter nyår. Inget fel med det, men det gäller då att välja en träningsform du gillar, så att du inte slutar efter bara ett par veckor. Det kan vara bra att testa på lite olika saker att träna, så att du hittar en bra träningsform. Sedan kan du även testa att använda dig av Fitline då du tränar. 

Börja äta rätt

Du kanske även vill börja äta nyttigare nästa år? Det är rätt lätt att göra faktiskt. På nätet finns det ju gott om bra recept på bra mat, som även passar för dig som tränar. Om du vill gå ner i vikt samtidigt så kan det vara bra att tänka långsiktigt. Alltså inte köra på en diet eller banta. Det är bättre att dra ner på mängden mat och göra portionerna mindre. 

Hitta rätt för dig

Du behöver ju inte kasta dig på allt, med en gång den 1 januari. Ta en sak i taget så du känner att du hittar rätt metod för dig. Det gör det bra enklare att gå över till en bra livsstil, med motion och bra kost. Annars är risken att du snabbt tröttnar och går tillbaka till gamla vanor som är sämre.

28 Dec 2021