V-land

Produkter i världens bästa land

Att köpa sin första barnvagn

När man står där, inför valet av en barnvagn för första gången, så kan alla alternativ kännas överväldigande. Det gäller att ta reda på vilka frågor man bör ställa sig när man ska köpa en vagn. Bland annat är det bra att ta reda på vad man själv vill att barnvagnen ska ha för egenskaper, hur den ska användas. Om ni gör dagliga promenader i skogen är det en viss typ vagn ni behöver, medan om man bor i stan så är det annan variant. En barnvagn som många upplever är en bra vagn är märket Bugaboo. Den i sin tur har flera olika modeller, som bland annat Bugaboo Buffalo och Bugaboo Bee5.

Det finns flera olika typer av barnvagnar att köpa. Duo vagnar, är barnvagnar som består av chassi, hjul samt separat liggdel och sittdel. Har ni fler barn funkar en duo utmärkt, men även en syskonvagn eller en tvillingvagn kan vara bra idé. Sök runt lite på nätet, så hittar du tester av olika barnvagnar och kan på så sätt jämföra de alternativ du har.

Pyret & Snäckan – när du behöver saker till barnen

Hanna och John Hadenius startade Pyret & Snäckan 2011.De erbjuder produkter för föräldrar och barn. Här hittar du saker som du behöver så som bilbarnstolarskötbäddar, hygienartiklar, , och Baby Björns sortiment.

Ett noga utvalt sortiment av barnvagnar

Pyret & Snäckan erbjuder dessa barnvagnsmodeller:

28 Aug 2015